Ще одна з роду Таргарієнів: хто вона – зірка серіалу «Дім Дракона»? (ФОТО/ВІДЕО)

Міллі Олкок має дуже цікаву зовнішність і точно запам’ятається глядачам, як і Дейнеріс із «Гри Престолів»

Поки всі обговорюють серіал «Дім Дракона», Міллі Олкок, яка зіграла юну спадкоємицю престолу – Рейніру Таргарієн, шаленими темпами набирає популярності. Відразу після прем’єри ім’я актриси увійшло у топ пошукових запитів Google.

Міллі 22 роки, вона з Сіднея, її повне ім’я – Амелія Мей Олкок.

«Дім Дракона» – перша в її кар’єрі роль глобального масштабу

В акторки є два брати й вона каже, що її сім’я не була творчою:

- Мені здається, мій інтерес до акторської професії пов’язаний з тим, що решта моєї родини цікавилася зовсім іншим. Усі говорили про регбі, тож моє захоплення здавалося нелогічним, - розповідає Міллі Алкок.

Бажання стати актрисою у неї виявилося рано: вже у 6 років вона вперше вийшла на сцену в ролі Червоної Шапочки у постановці місцевого театру. А в кіно вона знімається з 14 років.

Ще підлітком Алкок з’явилася у невеликій ролі в австралійському серіалі «Країна чудес». Потім знялася ще у кількох телепроєктах, а також рекламних роликах KFC, шоколаду Cadbury та інших. Дівчина пішла вчитися, але покинула акторську школу у випускному класі заради головної ролі у серіалі «Піаніно». Тоді їй довелося обирати: виїхати зніматися на 3 місяці або залишитись і закінчити навчання. Зараз акторка зізнається, що «ні секунди не сумнівалася», роблячи вибір між роллю і дипломом:

- Я знала, що ця можливість дасть мені набагато більше цінного досвіду, ніж якийсь аркуш паперу. Я не змогла б відмовитися і дозволити страху і тривозі через незакінчену школу заволодіти мною.

Трейлер до мінісеріалу «Піаніно»

Між іншим, за роль у «Піаніно» Міллі отримала свою першу кінонагороду – премію Кастингової гільдії Австралії в номінації «Зірок, що сходить». Наразі знімається другий сезон.

Кастинг на роль у серіалі «Дім Дракона» дівчина проходила дистанційно

Прослуховування розпочалося у листопаді 2020 року. Міллі на кастинг не прилітала, вона надіслала продюсерам два свої відео – так звані самопроби. Після них актрису затвердили, про що вона дізналася за декілька тижнів від свого агента.

- Ніколи не думала, що таке станеться зі мною. Я завмерла, зробила глибокий вдих і запитала друга: «У тебе вино є?». А потім зателефонувала мамі, - описує Міллі свою першу реакцію на цю новину.

Тоді вона навіть не припускала, що їй дістанеться одна з головних ролей, адже ще навіть не читала сценарію

Коли ж Міллі затвердили на роль, вона переїхала з Сіднею до Лондона, де і проходили зйомки.

«Гру престолів» до кастингу майбутня Рейніра Таргірієн не бачила…

Перед кастингом Міллі була незнайома з оригінальним серіалом, однак, отримавши роль у «Домі Дракона», вона почала проводити в бібліотеці по 6 год в день, вивчаючи світи, створені Джорджем Мартіном, а також у терміновому порядку переглянула «Гру престолів» – всі 8 сезонів за два тижні.

Джерело: Цікаво знати

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень