Netflix купив український фільм

Netflix придбав права на онлайн-показ фільму «Носоріг» Олега Сенцова

Постер до фільму "Носоріг"
Постер до фільму "Носоріг"

Платформа Netflix купила права на онлайн-показ фільму Олега Сенцова «Носоріг». Картина з’явиться на платформі вже цієї весни. 

Історія стрічки заснована на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой на прізвисько Носоріг потрапляє до кримінального світу і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував.

Трейлер до фільму

У кінотеатрах стрічку показуватимуть з 17 лютого 2022 року. Світова прем’єра фільму відбулася на 78-му Венеційському кінофестивалі в офіційній конкурсній програмі «Горизонти», українська – восени 2021 року на Київському тижні критики.

У листопаді фільм Сенцова отримав «Бронзового коня» – головний приз Стокгольмського міжнародного кінофестивалю, а виконавця головної ролі стрічки Сергія Філімонова визнано найкращим актором.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень