Щастя просто втече, або Чому не можна залишати на столі порожній посуд

Прикмети про обідній стіл

Вдома нас оточують сотні різних предметів. Деякі можуть залучити щастя в будинок, а деякі – стати магнітом для неприємних ситуацій. Є низка правил, яких потрібно дотримуватися, щоб залучити в свою сім'ю щастя і удачу.

Не залишайте на столі порожній посуд

Старші люди завжди говорять, що порожній посуд може стати причиною безгрошів'я, а всі задумані плани не здійсняться.

Не можна збирати крихти в руку

Ви точно чули ці слова від бабусі. Хліб асоціюється з життям, тому вважалося, що якщо людина буде прибирати крихти рукою, то вона прожене благополуччя зі свого будинку.

Не можна сваритися за обіднім столом

Обідній стіл – місце, де сім'я повинна збиратися повним складом. З сучасним ритмом життя це не завжди можливо, але незалежно від того, в повному складі сім'я за столом чи ні, сваритися під час цього просто неприпустимо. Стіл бажано вибирати овальний або круглий, адже кути здатні випромінювати негатив.

Не кладіть на стіл все підряд

На стіл не можна класти предмети, які взагалі не мають відношення до їжі. Якщо ставити на стіл сумку або класти гребінець, так людина демонструє неповагу до домовика.

Під скатертиною повинен лежати якийсь талісман

Талісман під скатертиною потрібен в будь-якому будинку. Це може бути монетка або лавровий лист. Так ви зможете залучити багатство у свій будинок. Також лавровий лист допомагає запобігти скандалам і хворобам в сім'ї.

Не можна на ніч залишати стіл неприбраним

Не лінуйтеся, навіть якщо у вас були гості. Перед тим, як лягти спати, потрібно прибрати все зі столу. Прибираючи брудний посуд і бруд зі столу, ви так допомагаєте покинути хворобам, неприємностям і печалям свій будинок.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень