Щасливчики: Двом знакам Зодіаку прогнозують багатство уже в серпні

На них чекає успіх в кар'єрі

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які в серпні 2024 року зможуть значно поліпшити своє фінансове становище. Їм випаде можливість заробити більше грошей.

Козоріг

У Козерогів може з'явитися покровитель, який помітить їхній талант, розум і працьовитість. Ця людина захоче вас навчити чогось нового, передати вам свої знання і направити на шлях істинний.

Прислухайтеся до її думки, бо вона може виявитися вагомою. З цією людиною ви зможете досягти нових професійних вершин, а разом з тим і поліпшити своє матеріальне становище.

Астрологи кажуть, що незабаром ви зароблятимете таку суму, якої вам вистачатиме для комфортного життя.

Водолій

Якщо зараз ваша робота не приносить вам задоволення, то, можливо, вам варто подумати про те, щоб змінити її.

Головне не рубати з плеча. Буде краще, якщо ви все добре обміркуєте і приймете зважене рішення. Можете порадитися з колегами або близькими.

Пам'ятайте, що тільки та робота, яка приносить справжнє задоволення, також має приносити гроші.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень