Початок серпня принесе приємні новини двом знакам Зодіаку: Хто ці щасливчики?

Доля обіцяє сюрпризи

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які на початку серпня дізнаються дуже приємні новини. Вони подарують ніби крила за спиною.

Близнюки

Близнюки можуть дізнатися дуже хороші новини, пов'язані з їхньою професійною діяльністю. За словами астрологів, вам може надійти перспективна пропозиція, яка відкриє нові горизонти.

Зовсім скоро ви зіткнетеся з новими викликами, і якщо ви успішно їх подолаєте, то зможете отримати все — славу, успіх, гроші, визнання. Вважайте, що ви зловили Бога за бороду.

Діва

Діви, готуйтеся! На вас чекає неймовірний сюрприз. Найімовірніше, ваша друга половинка наважиться зробити вам пропозицію. Астрологи кажуть, що серпень буде сприятливим для того, щоб ви пішли під вінець. Тож є шанс, що так і станеться у вашому житті.

Якщо ви готові пов'язати свою долю з людиною, яка перебуває поруч із вами, то сміливо приймайте пропозицію і насолоджуйтеся підготовкою до весілля, а потім і сімейним життям.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень