Серпень стане для цих знаків Зодіаку місяцем перемог: кому точно пощастить

Час змін - Ракам

Гороскоп на серпень 2022 року говорить, що останній місяць літа стане періодом підбивання підсумків і прийняття важливих рішень. Деякі представники зодіакального сузір'я захочуть змінити місце проживання, роботу або поставлять крапку в стосунках.

Телець

Серпень стане для тельців місяцем великих змін і здійснення планів. Їх можна починати будувати вже з перших днів. Особливо вдалими будуть проєкти в хобі та спорті. Продумайте все від початку і до кінця. Тоді ваші ідеї відстояться і почнуть втілюватися в життя.

В середині місяця можливі різні авантюри та ризик. Не відмовляйтеся від веселощів, але будьте обережні та уважні.

Рак

Середина серпня принесе вам приємні сюрпризи. Це можуть бути покупки про які ви давно мріяли, або ж подорожі, куди ви давно хотіли поїхати. Використовуйте цей подарунок долі для бурі позитивних емоцій.

В кінці місяця можливі зміни у відносинах з близькими людьми та друзями. І найкращий спосіб впоратися з цим періодом - шукати компроміси.

Діва

В середині серпня вам доведеться вирішити багато важливих питань і обрати свій подальший життєвий шлях. Вибір буде непростим, керуйтеся не тільки здоровим глуздом, а й інтуїцією.

В кінці місяця, можливо, вам доведеться розпрощатися з деякими людьми, які перешкоджають вашому щастю. Не варто його боятися цього кроку, адже він звільнить вам місце для абсолютно нових пригод.

Скорпіон

Серпень стане періодом стрімкого просування по кар'єрній драбині, всі робочі питання вийдуть на перший план. Ваші успіхи будуть рости, а разом з ними амбіції. Будьте обережні, знайдіть свій комфортний баланс.

В особистій сфері можлива низка розчарувань і сварок. Якщо ви давно замислювались над тим, що вас хтось тягне вниз і не дає рости, то зараз час прийняти рішення на свою користь.

Водолій

Кінець літа буде дуже насиченим, ви встигнете зробити все по-максимуму. У якийсь момент буде здаватися, що ви намагаєтеся осягнути неосяжне. Сміливо йдіть вперед, на вас чекає успіх і визнання.

В кінці місяця слід відпочити: вирушайте в гори, відвідайте друзів або рідних. Така перерва принесе масу позитивних вражень і додасть вам сил.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину.

Астрологія, екстрасенсорика, таро, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально.

Пам'ятайте, ваше життя у ваших руках. Гороскопи це лише підказки.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень