Два знаки Зодіаку будуть улюбленцями долі у серпні

Їм щаститиме і на роботі, і в стосунках

Два знаки Зодіаку будуть мати шалений успіх у серпні. Їм таланитиме і в робочих моментах, і в родині, і в особистих стосунках. Фаворитами долі будуть Діви і Риби.

Діви

Цим знакам Зодіаку вдаватимуться усі починання. Астрологи радять цього місяця вкладати гроші у нерухомість та цінні папери. Людям, які володіють меншими фінансами вдалою буде покупка побутової. На роботі на вас може звалитися тягар відповідальності, але ви зможете подолати всі труднощі і заробити грошей. Самотні Діви у серпні можуть зустріти свою споріднену душу.

Риби

На вас чекає неймовірна удача в особистому житті. Ви можете створити сім’ю або навіть отримати звістку про майбутнє поповнення. Тим, хто таких змін не планує, варто докладати максимум зусиль на роботі й керівництво високо оцінить ваші старання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень