Три знаки Зодіаку, які мають найпотужнішого янгола-охоронця

Ці люди легко отримують бажане, а негаразди оминають їх стороною 

РИБИ

Риби мають собі чесно зізнатися, що їхні бажання направду здійснюються найнеочікуванішим для них способом. І хоча спочатку здається, що їх накрило хвилею негараздів, згодом виявляється, що усі ці події привели їх до успіхів, навіть більше ніж того хотіли самі Риби. Це результат роботи їхнього янгола -  на ім'я Егалмиїл. Він допомагає Рибам уникати фатальних помилок. 

Егалмиїл захищає Риб від негараздів в любовних справах, тож Рибам рідко знайомі розчарування у коханні.   

БЛИЗНЯТА

Близнята мають усвідомити, що їм справді щастить опинятися у потрібному місці в потрібний час. Їх охороняє і у всьому допомагає янгол якого звати Бахрам. Близнята відчувають, що хтось наче шепоче їм у вухо, що і як треба зробити. Буває, що Близнята  довго будують плани на майбутнє, однак в один момент все їхнє життя перевертається у зовсім інший бік. У підсумку, близнята щасливі, бо все складається ще краще, ніж вони думали.

Бахрам завжди допомагає Близнятам знайти своє місце в житті, а також посилає потрібних людей, які направляють їх на потрібний шлях.

При цьому Близнята часом навіть не усвідомлюють, що поруч з ними перебуває кохана людина, яку їм послали небеса. 

СТРІЛЬЦІ

Комусь може здаватися, що Стрільці справді улюбленці долі, бо все складається у їхньому житті найкращим чином.  Стрільців охороняє янгол Адначиїл. Він підказує правильний шлях та береже від негараздів. Дуже часто веселі та життєрадісні Стрільці легко отримують усі матеріальні та духовні блага. Часто стрільцям вдається побудувати хорошу кар'єру, буквально з нуля.  

В глибині душі Стрільці завжди залишаються дітьми, які не припиняють вірити в дива.  

Адначиїл тішить Стрільців казковими сюрпризами, і оберігає їх у далекій дорозі.  

 

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень