Три знаки Зодіаку, яких вкрай складно любити

Вони самодостатні, імпульсивні і часто емоційно не готові до стосунків

СКОРПІОНИ

Скорпіони ніколи не знають, чого вони хочуть. Вони кидаються між гарячим і холодним, через що стає по-справжньому складно розуміти і, згодом, просто бути з ними. Скорпіони можуть бути партнерами які неймовірно виснажують, саме тому вони досить часто стрибають з одних стосунків до інших.

Правду кажучи, доки Скорпіон не подорослішає з емоційного погляду, він буде просто не готовий для серйозних стосунків.

ДІВИ 

Діва, ймовірно, вважається найбільш самодостатнім знаком Зодіаку. Цей знак Зодіаку також підходить до більшості стосунків з аналітичної та майже керівної позицій. Навіть якщо це не навмисне, Діви на автоматі тримають більшість людей на рівні витягнутої руки, доки не переконаються, що можуть їм довіряти. Крім того, вони не найпростіші люди. Для того, щоб Діви полюбили когось, їм потрібно послабити свою оборону і відкритися, що зовсім не відповідає їхній природі.

Але варто їм все ж таки це зробити, як вони перетворюються на чудових партнерів, проте на це може знадобитися деякий час.

СТІЛЬЦІ

Немає знаку Зодіаку більш химерного та імпульсивного, ніж Стрілець. У певному сенсі це робить їх дуже цікавими партнерами, а отже їх партнер, ніколи не нудьгуватиме. Але з іншого боку, їх практично неможливо змусити заспокоїтися. Вони постійно переслідують щось нове: пригоди, викиди адреналіну. Їм погано вдається залишатися просто нерухомими, просто існувати, що не надто сприяє появі стосунків.

Стрілець почуватиметься задоволеним лише тоді, коли знайде партнера, готового не гнатися за ним, а рухатиметься поруч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень