Сезонна робота в Україні: де шукати підробіток з оплатою до 800 грн на день?

Новорічна свята – це період, коли можна дійсно нормально підзаробити

Напередодні Нового року в Україні різко зросла кількість пропозицій щодо сезонної роботи. Робота, яку пропонують, здебільшого - зі сфери обслуговування.

Нині роботодавці активно шукають продавців ялинок, охоронців і кухарів, а ще – продавців, які торгуватимуть на новорічному ярмарку.

Зарплата за вакансіями різниться, але на деяких можна отримувати до 800 грн/день.

Про те, хто зараз найбільш затребуваний на сезонному ринку праці, розповідає керівниця відділу роботи з партнерами Jooble Олена Кирильєвніна.

Специфіка сезонної роботи

Перше, що на треба звернути увагу, те, що здебільшого роботодавці платять не помісячно і навіть не за підсумками тижня, а щодня І це дуже вигідно для обох сторін.

Такий формат співпраці влаштовує роботодавців, адже специфіка роботи іноді змушує їх швидко знаходити людей та справлятися з плинністю кадрів.

 

Працівникам, з їхнього боку, щоденна оплата теж зручна - у багатьох людей, які влаштовуються на такі роботи, немає значної фінансової подушки, - каже спеціалістка.

Чимало пропозицій зараз пов’язані з продажем новорічних дерев: вдень потрібні продавці, а вночі – охоронці. Якщо зарплата продавця здебільшого залежить від виторгу, то охоронець отримує фіксовану нічну ставку. У нього зарплата за ніч складає близько 500 грн.

Ще краще можуть заробити кухарі, які готують глінтвейн. Зараз – якраз його сезон, тож продають цей напій практично на кожному кроці. Кухарям готові платити по 700-800 грн на день.

Звісно ж, найбільше таких вакансій – у Києві та інших великих містах. 

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень