На Рівненщині зменшилася кількість безробітних, а відповідно й навантаження на одну вакансію

Проти показників 2020 року

ФОТО ілюстративне з мережі

Рівень безробіття серед громадян віком 15 років і старше та у віці 15–70 років у другому кварталі 2021 року в Україні почало знижуватися - з понад 10% у першому кварталі до 9,3% або 1,6 млн осіб, повідомляє Держстат.

На Рівненщині схожа динаміка теж присутня. Третину безробітних в області вдалося працевлаштувати. Якщо на початку року в області налічувалося 32 тисячі безробітних, то станом на вересень працевлаштовано вже 10,5 тисяч осіб. Це на 15% більше ніж за аналогічний період минулого року, каже заступник голови ОДА Ігор Тимошенко:

З початку року в області нараховувалася 21 тисяча вакансій. Це приблизно на рівні минулого року. У розрахунку на одну вакансію кількість безробітних складає 4 особи.

Слід зауважити, що у вересні 2020 року на одну вакансію в області претендувало сім осіб. Область сприяє працевлаштуванню громадян, в першу чергу у співпраці з великими підприємствами області. Вивчає їх кадровий попит і сприяє появі відповідної професійно-технічної освіти для громади через мережу центрів зайнятості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень