Сестра особливого підозрюваного у «бурштиновій справі» іде в мери… Житомира (ФОТО)

Від "Батьківщини"

[media=190133]Вчора, 16-го липня, житомирському партійному активу "Батьківшини" була представлена Олена Розенблат – як затверджений у Києві кандидат у мери міста.[media=190134]

Про це повідомляє видання Depo.ua.

Олена Розенблат – відома у Житомирі бізнес-вумен, співвласник потужної групи компаній «Фаворит». Сестра скандального Борислава Розенблата.[media=190135]

Борислав Розенблат у липні 2017-го року був звинувачений Генеральною Прокуратурою України у корупційних діях за так-званою "бурштиновою справою".

За версією слідчих, він вимагав хабар у агента НАБУ для "розв'язання питань" щодо розробки бурштину в українському Поліссі, при цьому будучи співавтором проєкту закону України "Про видобування та реалізацію бурштину" (№1351-1).

Довідка: 11-го липня 2017-го року Розенблат був позбавлений недоторканності за поданням генерального прокурора України.

19-го жовтня, перебуваючи під слідством, був затриманий під час спроби залишити країну.

У квітні 2018-го року Печерський районний суд Києва визнав Розенблата потерпілим у справі інциденту з провокацією хабаря співробітником НАБУ.

За матеріалами видання Depo.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень