Водій маршрутки не схотів брати копійки за проїзд

Історія з Житомира може повторитися й у Рівному

Напередодні у спільності «Житомир-Інфо» жінка поскаржилася на водія житомирської маршрутки №30. Той не взяв у неї гроші монетами номіналом у 25 коп.


Нагадаємо, з 1 жовтня монети номіналом 1, 2 та 5 копійок не приймають під час розрахунків готівкою за товари та послуги. Національний банк відтепер вилучатиме ці монети з обігу.


Ці монети без обмежень та безкоштовно можна обміняти впродовж наступних трьох років:

  • до 30 вересня 2020 року включно – в усіх відділеннях українських банків;
  • до 30 вересня 2022 року включно – у Національному банку та уповноважених банках («Ощадбанк», «Приватбанк», «Райффайзенбанк Аваль»).

Крім того, згодом розпочнеться поступове вилучення з обігу монет номіналом 25 копійок, який Нацбанк вже припинив карбувати. Проте їх і досі приймають при оплаті товарів і послуг.


У коментарях під дописом користувачі зазначають, що водій очевидно не до кінця розібрався зі змінами у грошовому обігу. Окремо припускають, що водій не здає отримані за проїзд кошти у банк, через що й обмежив розрахунок копійками з власної ініціативи. Інші житомиряни також нарікали, що в перший же день впровадження змін почули претензії у магазинах.

Татьяна Гайструк Elena Lukyanchuk вони касу в банк не здають, тому виникають такі ситуації. В теперішній час що завгодно можна очікувати. Мєлкі монети вже не входять, 25 коп теж хочуть забрати з обігу.

 

Таяна Саецкая Лет через 50 они ценится будут, не понимает он своего счастья...

 

Hanna Makovska Теж сьогодні була свідком, як водій почав возбухать, бо йому дали по 10 25 коп

 

Людмила Морозова С мелочью надо в маркет идти , они выручку в банк сдают. А у нас народ любит жменю мелочи в маршрутке или троллейбусе высыпать. А когда кондуктор сдачу такой мелочью даёт хай поднимают. Прежде чем обвинять и обзывать кого то , поставьте себя на место этого человека. Начните меняться сами тогда и жизнь улучшится.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень