У Рівному хочуть скликати цього тижня дві сесії, аби скасувати нову ціну на газ

Ініціатор – «Батьківщина»

Через підвищення ціни газу для населення у Рівному просять скликати позачергові сесії. Сьогодні голови фракцій «Батьківщини» в міській та обласній радах – Галина Кульчинська та Микола Кучерук скликали прес-конференцію, на якій озвучили вимогу проведення позачергових сесій вже на цьому тижні:

Нам майже півроку розповідали про те, що підвищувати ціни на газ немає підстав. І тут нате вам: ціни підвищили майже на чверть, і вони ще подають це, як велике благо. Підняття тарифів відбувається в західних, успішних країнах, але….  Яка на сьогоднішні платоспроможність наших людей? У зв’язку з цим ми ініціювали позачергову сесію міської ради.

Фото зі сторінки депутата Рівнеради Володимира Попика.

На позачергових сесіях депутати розглянуть проект звернення до керівництва держави з вимогою скасувати постанову Кабміну, якою вартість газу для населення підвищено майже на чверть. Лист про скликання позачергової сесії підписали вже 20 депутатів Рівнеради.

До ініціативи «Батьківщини» приєдналися й депутати-свободівці в обласній раді. Фракція підготувала проект звернення до Президента України з вимогою зупинити дію постанови Кабінету Міністрів України.

Попередня дата проведення засідання позачергової сесії обласної ради – цієї середи 24 жовтня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень