Сесію обласної ради зустріли одразу два пікети (ФОТО)

На підтримку колишнього очільника аеропорту й проти одного з депутатів обласної ради

Сьогодні у Рівному зібралися на сесійне засідання депутати обласної ради. Практично усі обранці до сесійної зали з’явилися у вишиванках, а засідання почали з урочистого виконання державного гімну.

А під стінами обласної ради депутатів зустрічали пікетувальники. Частина з них тримали у руках плакати «Геть Потапчука!», «Геть злодіїв». На місці подій працювала наш кореспондент Ілона Радзівіл:

Направду мітинг уже завершився. Він був не надто чисельним. Кілька десятків молодих хлопців у захисних масках та капюшонах приїхали з Костополя.

 

Вони виступали проти одного з депутатів, якого вони підозрюють у схемах з тендерами, пов’язаними з будівництвом доріг, шкіл тощо.

 

Хлопці зазначили, що зібралися на мітинг, аби правоохоронці звернули на це увагу й розібралися у ситуації. Втім до деталей вони не вдавалися.

За словами пікетувальників йдеться про депутата Руслана Потапчука. Його пов’язують з переворотом у Костопільській міській раді, про який ми повідомляли напередодні, а також нещодавно у нього згоріло авто, припарковане на вулиці Мельника у Рівному.

Крім того, під стінами ОДА були й працівники Рівненського аеропорту.

Працівники аеропорту зазначили, що вони востаннє отримували зарплату ще у березні 2021 року, й це була виплата заборгованості за попередні місяці.

 

Також вони виступають на підтримку свого попереднього керівника Ігоря Насинюка, якого звільнили, а працівники аеропорту й не були повідомлені про це.

 

Їм здається, що новий очільник не зможе змінити ситуацію в аеропорту, - розповіла в ефірі Радіо Трек наша кореспондентка.

Загалом на сесії планують опрацювати 60 питань. Серед них і кадрові рішення щодо аеропорту та обласної філармонії.

Також депутати планують ухвалити низку звернень до керівництва держави та затвердити цільові області програми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень