Що робиться зараз під приміщенням сесії Рівненської облради (ФОТО)

Тут зібралося чимало громадян і поліції

На сесію приїхали представники громади сіл Томашгород і Єльне Рокитнівського району, аби висловитися проти надання дозволу на геологорозвідування бурштину «Державній акціонерній компанії «Українські поліметали» на території біля своїх сіл (на фото вгорі та першому внизу).

Нагадаємо, що під час екологічної комісії облради 30 травня депутати ухвалили рішення надати дозвіл, якщо компанія підпише інвестиційну угоду з місцевою громадою. Утім, як повідомив сільський голова Томашгорода Володимир Яцкевич, із представниками компанії власники паїв так і не домовилися.

Прийшов на сесію і колектив обласного онкодиспансеру.

Медики збираються вимагати затвердити і надалі головним лікарем закладу Григорія Максим`яка, який працює на цій посаді уже близько 30 років. Вони кажуть, що прийшли з власної волі, а не з примусу, і сподіваються на те, що депутати прислухаються до їхньої думки.

Зауважимо, що сьогодні під час сесії депутати обласної ради мають затвердити на посадах керівників 14 комунальних закладів.

Окрім пікетувальників, під приміщенням, де має відбутися сесія, зібралося багато поліцейських. У декого з них помітні бронежилети та каски.

[media=87371] 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень