Серіал «Чорнобиль» отримав найпрестижнішу премію

Як найкращий мінісеріал

В Лос-Анджелесі відбулася церемонія нагородження Академії телевізійних мистецтв і наук Emmy. Це найпрестижніша премія в царині телебачення.

Тріумфаторами цьогорічної церемонії стали телевізійний мінісеріал «Чорнобиль» від HBO та Sky, а також останній сезон «Гри престолів».

«Чорнобиль», який частково знімали в Україні, отримав Emmy в номінації «Найкращий мінісеріал». Режисер телешоу Йоган Ренк отримав премію за найкращу режисуру, а  Крейг Мезін за найкращий сценарій. Загалом «Чорнобиль» отримав десять нагород.

Фінальний сезон «Гри престолів» завоював 12 статуеток, в тому числі учетверте раз став «Кращим драматичним серіалом» року.

Emmy за кращу чоловічу роль у драматичному серіалі отримав Біллі Портер (серіал «Поза»), нагороду за жіночу роль отримала Джуді Комер (серіал «Вбиваючи Єву»). Британський телесеріал «Флібег» отримав статуетки в номінаціях за кращий сценарій, кращу комедійну акторку та кращу режисуру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень