Мавпа Марсель із «Друзів» знову зніметься в серіалі

Капуцин, який зіграв вихованця Роса Геллера в «Друзях», знову повернеться на телеекрани. Цього разу мавпочка зніметься в проєкті каналу FX «Y: Остання людина».

На роль капуцина затвердив сам генеральний директор телеканалу FX Джон Лендграф. Фактично, переглядаючи пілотну серію серіалу, він був переконаний, що роль виконує хтось, з ким він раніше працював. Ленграф з гумором зазначив, що

Немає нічого кращого, ніж працювати з досвідченим актором, який знає, як досягти успіху.

До речі, після «Друзів» кар'єра капуцина пішла вгору, і тваринка отримала роль у фільмі «Епідемія» з Дастіном Гоффманом. Ім'я примата навіть винесли на один із постерів.

У реальному житті Марсель - це мавпочка жіночого роду на ім'я Кеті. Шоуранери каналу FX зв'язалися з її представниками і дресувальниками, які погодилися на зйомки Кеті в серіалі «Y: Остання людина». Як і в «Друзях», Кеті знову зіграє капуцина-хлопчика, але цього разу на ім’я Амперсанд.

Цікаво, що капуцини живуть близько сорока років. У «Друзях» Кеті знімалася ще зовсім юною. Зараз їй вже більше, ніж двадцять років.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень