«Беверлі Хіллз 90210»: Шеннен Догерті дала свою згоду

Актриса останньою погодилась на зйомки в перезапуску серіалу

Шеннен Догерті, відома за роллю Бренди Волш у серіалі «Беверлі Хіллз 90210», повідомила, що вона візьме участь у зйомках перезапуску культового молодіжного серіалу.

 

У перезапуску зіграють й інші зірки оригінального касту: Джейсон Прістлі (в ролі Брендона Волша), Дженні Гарт (у ролі Келлі Тейлор), Ян Зірінг (у ролі Стіва Сандерса), Габріель Картеріс (у ролі Андреа Цукерман), Брайан Остін Грін (в ролі Девіда Сілвера) і Торі Спеллінг (у ролі Донни Мартін).

 

 

Шеннен Догерті та Люк Перрі (виконав роль Ділана Маккея) були єдиними основними акторами, які не дали згоди на участь у новому серіалі на момент його анонсу. А за кілька днів після цього Перрі помер у віці 52 років.

 

 

Як повідомляють в телекомпанії Fox, новий серіал, який називатиметьтся «BH90210», надихатиметься реальним життям і стосунками акторів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень