Помер актор Люк Перрі

Світову славу йому принесла роль Ділана Маккея в серіалі «Беверлі Хіллз, 90210»

Знаменитий американський актор Люк Перрі, зірка популярного серіалу 90-х «Беверлі Хіллз, 90210», помер після інсульту.

Про це заявив його прес-секретар. Акторові, відомому за роллю Ділана Маккея, було 52 роки.

Нагадаємо, до лікарні актора доставили в той же день, коли відбулася прем'єра першого тизеру оновленого серіалу «Беверлі Хіллз, 90210».

 

 

Люк Перрі виріс в Огайо, після школи переїхав до Лос-Анджелеса, щоб стати актором. Телевізійна кар'єра Люка почалася, коли йому було 16 років – він знімався в серіалах і озвучував мультфільми.

У 1990 році Перрі став знаменитим на весь світ завдяки ролі «поганого хлопця» Ділана Маккея в популярному молодіжному серіалі «Беверлі-Хіллз, 90210». Серіал практично моментально став культурним феноменом, а Перрі — ідолом підлітків.


 

У ролі Ділана Маккея Перрі знімався в «Беверлі-Хіллз, 90210» з 1990 по 1995 рік, потім на 3 роки покинув серіал і повернувся в 1998, щоб протриматися до самого кінця – остання серія телешоу вийшла в ефір у 2000 році.

 

 

Не так давно Перрі зробив успішне повернення в жанр телевізійної драми, отримавши постійну роль в молодіжному серіалі «Рівердейл». Він грав Фреда Ендрюса, консервативного старомодного батька одного з головних героїв шоу.

Вже посмертно Люка Перрі можна буде побачити в гучній картині Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді». Перрі зіграв у фільмі реальну людину – канадсько-американського актора Вейна Мондера, який грав в серіалі-вестерні «Ланс» від CBS.

Також сьогодні стало відомо про смерть вокаліста гурту «The Prodigy» Кіта Флінта.

А вчора не стало відомого українського актора.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень