Серед інфікованих ковідом у «Молодій гвардії» є діти з Рівненщини

Батьки за ними поки не поїхали

В одеському дитячому центрі «Молода гвардія», де стався спалах коронавірусу, відпочиває 41 дитина з Рівненщини. Найбільше – з Сарненського та Рівненського району – 17 і 15 відповідно.

Частині дітей не вдалося уникнути інфікування ковідом, повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

– Підтверджено серед наших дітей – 5 випадків. Перебіг хвороби – легка форма. Вони знаходяться на території табору під наглядом лікаря, в ізольованому приміщенні.

 

У разі потреби батьки можуть самостійно забрати дітей до місця самоізоляції під нагляд сімейного лікаря. Однак поки що подібних звернень від батьків до ОДА не надходило.

Заступник голови РОДА Ігор Тимошенко
Заступник голови РОДА Ігор Тимошенко

Чиновник зауважує, що профінансовані путівки були по-різному – більшість (30 штук) - із частковою доплатою, а 11 путівок були повністю безкоштовними для батьків.

Між тим, забирати хворих дітей можна лише приватним транспортом – не громадським ‼️

Додамо також, що у дитячий табір з Рівненщини поїхали діти учасників АТО, діти з малозабезпечених сімей, діти позбавлені батьківського піклування та діти з інвалідністю внаслідок аварії на ЧАЕС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень