Селище Рівненщини бореться за титул «Неймовірного»

З 19-ма іншими з усієї України

Онлайн-голосування IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019», яке проходить на сайті AgroPortal.ua, стартувало ще у червні.

Заявки на участь у конкурсі подали 115 сіл України з усіх областей. Утім, за допомогою оціночної шкали, редакція порталу обрала 20-ку кращих заявок (рейтинг):

Серед них є село Гільча Друга Здолбунівського району. В описі йдеться, що це село з багатою історією, культурою і традиціями, значну роль у розвитку якого відіграли чехи. У спадок від них залишилося багато споруд, які використовуються й до сьогодні. У селі є джерело Святого Миколая.

Село подалося на конкурс, аби розвивати Етнографічний музей-садибу «Гульча».

Онлайн-голосування за бізнес-плани сіл триватиме до 17 липня (включно). Таким чином визначать 10 півфіналістів конкурсу. А з 18 по 31 липня члени Експертної ради відберуть уже п’ятьох фіналістів, які пройдуть в III етап конкурсу — фінал.

Проголосувати можна за одне або кілька вподобаних сіл за цим посиланям.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень