Креативна команда з Рівного може взяти участь у Всесвітньому фіналі олімпіади в Канзас-Сіті (ФОТО)

У травні

Нещодавно у Києві відбулася І Всеукраїнська олімпіада креативності «Destination Imagination». Її організував Національний центр «Мала академія наук України».

У конкурсі змагалося 30 команд з різних областей України.

Рівненську Малу академію наук представляла команда «Change reality» у складі

Катерини Єремейчук, Катерини Мудровської та Тетяни Кравчук, студенток ІІІ курсу Рівненського економіко-технологічного коледжу Національного університету водного господарства і природокористування; Юлії Корнійчук, учениці 10 класу Рівненської української гімназії; Германа Кубишкіна, Вікторії Сорокіної та Дарії Юзефович, учнів 10 класу Рівненської гуманітарної гімназії. 

Тренер - Юлію Шокало. 

Команда змагалась у художньому конкурсі. Про це повідомляє Рівненська обласна рада.

Креативність, творчість та злагоджену командну роботу учасників з Рівного високо оцінили члени журі, і як результат – беззаперечне І місце. 

Члени команди вибороли золоті медалі, кубок переможця та здобули право на участь у Всесвітньому фіналі олімпіади «Destination Imagination», яка відбудеться у травні в Канзас-Сіті (США).

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень