Секрет зачіски Тіни Кароль: Як ефектно зібрати волосся (ВІДЕО)

Цього разу без локонів та об'єму

Співачка Тіна Кароль показала у новому пості в Інстаграм, як зробити цікаву зачіску. Зазвичай співачка з'являється на публіці та у відео з об'ємними локонами.

Цього разу вона вирішила поекспериментувати. З образом їй допоміг зірковий стиліст Михайло Прус.

Ви просили - ми зробили. Туторіал на мою зачіску, - підписала відео співачка.

 

Як зробити таку зачіску

Спочатку ми робимо центральний проділ по центру і від найвищої точки відокремлюємо «трикутник», який потім закручуємо в «гульку». Далі розподіляємо одну зону зачісуємо наверх і збираємо у хвостик маленькою силіконовою резинкою.

Потім за допомогою гребінця із щетиною та лаку з сильною фіксацією прибираємо увесь «пушок». Потім розпускаємо «гульку» і рівняємо проділ.

Тоді наносимо спеціальний спрей і сушимо волосся феном, водночас розчісуючи гребінцем із щетиною. Далі кожну зі сторін нашого трикутника зачісуємо назад і фіксуємо невидимкою під хвостиком.

Повторюємо те саме з іншого боку, а сам хвостик підчісуємо в прикореневій зоні, щоб надати йому об'єму. Зверху зачіску можна зафіксувати лаком для волосся. Кінчики можна підкрутити плойкою або залишити прямими.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень