Куди зник переможець «Голосу країни», якому Кароль подарувала квартиру (ФОТО)

І за що він критикував Україну

У 2015 році у п'ятому сезоні шоу України «Голос країни» переміг Антон Копитін із Донецька. Його зірковою наставницею на проєкті була відома українська співачка Тіна Кароль, яка у фіналі напередодні оголошення результатів голосування подарувала своєму підопічному квартиру в Києві.

Одразу після завершення шоу тріумфатор не сходив з екранів. Його запрошували до різних програм, брали інтерв'ю, а Антон паралельно активно записував нові пісні, гастролював Україною та навіть Америкою.

Втім, зараз про переможця п'ятого сезону мало чути. Досягти великої слави йому, на жаль, не вдалося. Проте Антон не покинув музику і ще нерідко з'являвся на 1+1 як вокаліст на інших проєктах. 

  • Одразу після закінчення шоу на запрошення американської благодійної організації Ukraine Relief, разом з іншими українськими виконавцями, Антон вирушив у благодійний тур містами США. Після цього він ще тричі відвідував Америку з концертами.
  • Разом з Арсеном Мірзояном та Аркадієм Войтюком музикант став учасником проєкту «Нотр-Дам де Парі», в якому виконував пісні зі знаменитого у всьому світі мюзиклу.
  • Копитін також був вокалістом на шоу «Танці з зірками». Там він працював до 2022 року.
  • Копитін неодноразово виступав із Національним оркестром Збройних Сил України. Об'їздив практично всю країну із гастролями.

Усі свої соцмережі Антон із 2014 року вів українською мовою. Він багато допомагав переселенцям та українським військовим, закликаючи співвітчизників робити те саме. У патріотизмі вокаліста однозначно немає підстав сумніватися, хоча були випадки, коли він критикував Україну, а якщо точніше її уряд. Він скаржився на корупцію та інші проблеми, з якими стикався особисто.

Коли почалося повномасштабне вторгнення РФ в Україну, Антон Копитін із дружиною вже були батьками трьох дітей. Це дозволило співаку виїхати із країни 26 лютого 2022 року. Артист попрямував до США, - до міста Сіетл, де виступав і до повномасштабної війни у християнських громадах.

В інтерв'ю місцевому виданню The Seattle Times розповів про свій досвід біженства.

Виявилося, що в Антона та його дружини Ольги вже були діючі американські візи.

 

Вони виїхали до Польщі, у посольстві США у Кракові змогли отримати туристичні візи для своїх дітей, сіли на рейс до Амстердама, а потім вирушили до Сіетлу.

 

Копитин також згадав, що мати його дружини Ольги залишилася у Маріуполі і не могла залишити окуповану Росією територію без паспорта.

Невідомо, чи вдалося тещі Антона Копитіна врятуватися з окупованого та зруйнованого міста: відтоді співак не виходив на зв'язок із публікою і не давав інтерв'ю. Про його діяльність у США після переїзду також нічого не відомо.

Джерело: Апостроф та OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень