Секрет, який стане у пригоді кожній господині: для чого залишати стакан води з содою в холодильнику?

Результат вас приємно здивує

Кожна господиня не раз стикалася з проблемою стороннього запаху в холодильнику. Запах може з'являтися як від самих продуктів та страв, та і від продуктів, які зіпсувалися. Особливо влітку, особливо ця проблема стає гострою під час відключення світла.

Є багато способів, як позбутися неприємного запаху в холодильнику, наприклад, можна протерти полиці та стінки розчином оцту.

Втім, зазначені методи досить ефективні, але потребують багато зусиль. Тому досвідчені господині вже давно використовують простіший спосіб, аби видалити небажаний запах із холодильника. 

Для цього потрібно розчинити столову ложку соди в склянці води, перемішати отриману суміш і поставити стакан на полицю рефрижератора.

Стакан води з содою не лише допоможе позбутися неприємного запаху, а й уникнути утворення льоду в холодильнику. Гідрокарбонат натрію, що міститься в соді, під час випаровування завадить намерзанню льоду в холодильнику, а також запобігатиме вбиранню продуктами сторонніх запахів, зберігаючи їхній природний аромат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень