СБУ підтвердила факт затримання хабарника у Рівному (ФОТО)

На автостоянці поруч Рівненської ОДА триває операція з затримання хабарника. На місці події працюють представники СБУ, прокуратури та Нацполіції Рівненщини. У прес-службі СБУ підтвердили факт затримання хабарника, говорить Інна Ілючок

Сьогодні співробітниками Служби Безпеки у Рівненській області, спільно із прокуратурою та поліцією було затримано одного із голів селищної ради під час отримання хабаря у розмірі 500 тисяч гривень. Наразі іде документування протиправної діяльності даної особи. 

Тож на місці події досі працюють правоохоронці. Вони документують факт одержання хабаря та його суму. 

Усі деталі правоохоронці обіцяють оприлюднити згодом. 

Поки ж неофіційних джерел повідомляють що затриманий - голова Зорянської сільської ради Михайло Олійник, яку очолив у травні 2015 року. Гроші йому передали у коробці. Також за поки непідтвердженими даними, ця сума мала сприяти у вирішені земельних питань. 

До слова гроші передавали у крупних купюрах - по 500 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень