Садиби Рівненщини прийняли 6 тисяч туристів

Зелений туризм на Рівненщині стає дедалі популярнішим. Цього сезону садиби нашої області вже відвідало  близько 6 тисяч туристів, а це на 20% більше ніж минулого року. Користується попитом сільський туризм не тільки серед українців. Громадяни Польщі, Німеччини та ще низки європейських країн регулярно гостюють в мальовничих куточках Рівненщини. Говорить заступник начальника управління культури і туризму Ярослава Гаврилова:

Якщо гарна погода і маємо можливість відпочити, є  вихідні, то всі садиби в Рівненській області практично зайняті. Треба бронювати на перед, домовлятися.

Фактично з п`яти країн традиційно приїжджають іноземці. Вони вже приїжджають до знайомих, до тих людей в яких вони вже відпочивали і приїжджають щороку. Тобто вже такі традиції склалися відпочинку на Рівненщині для іноземців.  

Варто зауважити, що у кожному районі  Рівненщини діє близько 70 садиб.  Найпопулярнишими місцями зеленого туризму є Демидівський, Березнівський та Сарненський райони.

 

   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень