СБУ на Рівненщині зупинила контрабанду наркотиків (ВІДЕО)

Це була спільна операція СБУ з польськими колегами

Наркоугрупування з Рівненщини контрабандно ввозили в Україну психотропи для виготовлення метамфетаміну, а головного організатора затримано у Здолбунові.

Правоохоронці встановили, що організатор угруповання налагодив поставки в Україну з Європи прекурсорів для виготовлення «важких» наркотиків. Через розгалужену мережу дилерів зловмисники реалізовували товар на території Рівненської та Львівської областей.

Оперативники затримали двох кур’єрів наркоділків на міжнародному пункті пропуску «Краковець» у Львівській області. Під час огляду машини співробітники спецслужби вилучили майже сім тисяч пігулок із вмістом псевдоефедрину.

Одночасно співробітники СБ України затримали у Здолбунові на Рівненщині організатора угруповання під час спроби продажу чергової партії наркотиків. Правоохоронці також виявили лабораторію в орендованому наркоділками ангарі, з якої вилучили обладнання для виготовлення амфетаміну та авто-трейлер обладнаний під пересувну нарколабораторію.

У ході обшуків на Рівненщині та Львівщині за місцями проживання  фігурантів справи та їхніх автомобілях правоохоронці вилучили понад півкілограма готового метамфетаміну, чотири гранати РГД-5 та Ф-1 і велику кількість набоїв.

У рамках кримінального провадження, відкрито слідчими управління СБУ у Рівненській області за ч. 3 ст. 305 та ст. 307 Кримінального кодексу України, організатора наркоугруповання та чотирьох спільників затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу Україну.

Тривають слідчо-оперативні дії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень