У Рівному започаткували флешмоб на підтримку затриманого на хабарі головного лікаря

Започаткував його ініціатор відкритих реанімацій, лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Павло Сільковський (на фото)

Павло Сільковський написав  у соцмережі Фейсбук, що кілька разів зустрічався з головним лікарем Рівненського обласного діагностичного центру Романом Шустиком. І він справив на нього враження інтелігента.

Paul Silkovskyi Я побачив його як розумного, спокійного, врівноваженого чоловіка. У нього не було понтів. Із задоволенням розповідав про свою домашню ферму, як він любить тварин і доглядає за ними.

 

Від багатьох колег, друзів і знайомих чув про нього як про кваліфікованого лікаря і чуйну та уважну людину. Знаю, що у нього були мрії і бачення в медицині, які він системно втілював. Він не став керівником старого зразка і у нього в кабінеті не було відчуття панування і зверхності.

 

Вважаю, що корупція і хабарництво - руйнує нашу країну найбільше. Але в даному випадку думаю, що правоохоронні органи пішли не за адресою. Або не туди, звідки потрібно починати. Надто непереконливо виглядає ця постановка. І тому підтримую Романа Шустика. Бо втратити такі кадри дуже легко. І створити прецендент, щоб відбити будь-яке бажання у таких, як я, йти вперед і щось змінювати. Бо замість підтримки і заохочення мало що може знайтися на коридорі у чужій шафі.
#підтримую_Шустика

Це повідомлення Павла Сільковського активно поширюють інші користувачі соцмережі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень