Сарненській райлікарні сотнями тисяч переказують гроші на боротьбу з коронавірусом

Один із найбільших донорів — фірма, пов'язана з головою Рівненської ОДА Віталієм Ковалем

Благодійники масово переказують кошти Сарненській райлікарні. Медзаклад прийняв перших хворих на коронавірус мешканців Рівненщини.

Нині лікарня є одним із опорних медзакладів у боротьбі з COVID-19. Всього благодійники перерахували понад 1 мільйон 700 тисяч гривень.

На ці кошти лікарня придбає два апарати штучної вентиляції легень та засоби захисту для медиків. Були перекази від кількох десятків гривень і до сотень тисяч, розповідає головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк:

Найбільші суми: «Технобуд» – пів мільйона нам скинув, ТОВ «ВВВ Монтаж» - 495 тисяч нам скинули, Сарненський і Клесівський по 100 тисяч, підприємці по 50 тисяч. Варто відзначити, що ці надходження продовжуються від добрих людей.

Головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк.

Зауважимо, що підприємство ТОВ «ВВВ Монтаж», яке переказало лікарні пів мільйона гривень, пов’язують із головою Рівненської ОДА Віталієм Ковалем.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Раніше він був гендиректором цієї фірми. Серед меценатів також школи та інші комунальні підприємства.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень