Очільник Рівненщини розповів, чи постачатимуть продукти у село, де є випадки інфікування COVID-19

Місцевим жителям можна не переживати

фото ілюстративне

Жителі села Тинне Сарненського району, де зафіксування 9 випадків захворювання на коронавірус, без продуктів не залишаться.

В селі проживає 5 тисяч людей, тому попри спалах вірусу в місцеві магазини продовжуватимуть постачати продукти. Крім того, у селі налагоджене доставлення ліків та працюють екстрені служби.

Оскільки у Тинному багато багатодітних сімей, з ними працює служба по справах дітей і з людьми похилого віку та з інвалідністю працюють фахівці обласного управління соцзахисту.

Про це під час щоденного онлайн брифінгу в Рівненській ОДА розповів очільник області Віталій Коваль.

На фото Віталій Коваль

За його словами, нині у Тинному проводять посилену інформаційну роботу про важливість самоізоляції. Крім того, на в’їздах та виїздах у село встановили карантинні пости. Вони розташовані зі сторони сіл Кам’яне-Случанське, Немовичі Сарненського району та Богуші Березнівського району.

Між тим, у селі нині з'ясовують, з ким контактували інфіковані коронавірусом, їх ізолюють та проведуть тестування тим, хто має симптоми захворювання.

До слова, 60-річну жінку, яка вчора померла від коронавірусу, сьогодні поховали, повідомив виконувач обов'язків начальника управління охорони здоров'я Олег Вівсянник.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень