Салат «Червона шапочка». На смак він обійде «Олів’є» (РЕЦЕПТ)
«Оселедець під шубою» також йому поступається
У цей салат можливо закохатися раз і назавжди.
Необхідні компоненти:
150 г - відвареної курки
150 г - пекінської капусти або листя салату
1 - солодкий перець
150 г - помідор
1 - яйце
40 г - консервованого зеленого горошку
100 г - майонезу
кріп
сіль
Подрібнюємо пекінську капусту, яйце, дрібно нарізаємо курку, солодкий перець ріжемо невеликими кубиками, з горошку зливаємо рідину.
Цибулю також подрібнюємо.
Найкраще використовувати цибулю солодких сортів.
Всі підготовлені інгредієнти змішуємо, солимо і додаємо майонез.
Готовий салат викладаємо в салатницю і розрівнюємо його в ній. Тепер потрібно зробити «Червону шапочку».
До дрібно нарізаних помідорів додаємо подрібнену зелень, солимо і перемішуємо. Потім викладаємо помідорами верхній шар салату.
Смачного!
Повідомляє - Затишок
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ