Салат з огірками по-корейськи (РЕЦЕПТ)
Салат з огірками по-корейськи – це унікальна страва з яскравим кольором, пікантним смаком та фантастичним овочевим ароматом. Вітамінний смак доповнює особлива заправка, приготовлена з соєвого соусу, кунжутної олії, а також рисового оцту.
Інгредієнти
Свіжі огірки - 600 г.
Морква - 1 шт.
Солодкий перець - 160 г.
Часник - 3-4 зуб.
Зелена цибуля - 35-40 г.
Перець чилі - 1 шт.
Насіння кунжуту - 1-2 ст. л.
Сіль - 1 ч. л.
Соєвий соус - 3 ст. л.
Рисовий оцет - 2 ст. л.
Кунжутна олія - 1 ст. л.
Цукор - 1 ст. л.
Огірки нарізати невеликою соломкою. Додаємо сіль і злегка перемішуємо. Залишаємо трохи постояти.
Тим часом чистимо моркву, подрібнюємо на терці для корейських овочів. Болгарський перець нарізаємо соломкою. Додаємо ці овочі до огірків. А також дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник і перець чилі.
Усе перемішуємо.
Готуємо заправку для салату.
Для цього в маленьку тарілку вливаємо соєвий соус, рисовий оцет, кунжутну олію, а також додаємо цукор. Ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру. У миску з усіма овочами додаємо підсмажений кунжут і вливаємо заправку.
Зауважте, трішки кунжуту потрібно залишити для декору.
Ретельно перемішуємо всі складові салату. Даємо настоятися мінімум 30 хвилин. Потім відправляємо його у красиву сервірувальну тарілку.
Декоруємо страву і подаємо її до столу.
Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ