Салат «Капрезе» з руколою (РЕЦЕПТ)
Варіант класичної страви
«Капрезе» - це популярний італійський салат, який обов’язково повинен мати три основні інгредієнти:
помідори, сир «Моцарела», а також соус «Песто».
Пропонуємо вам приготувати варіант популярної страви, додавши до основних компонентів руколу.
Інгредієнти
Базилік 6-8 гілочок
Оливкова олія 7-8 ст. л.
Горіхи кедрові 1 ст. л.
Часник 1 зуб.
Сир твердий 70 г.
Помідори «Чері» 200 г.
Сир «Моцарела» 125 г.
Рукола пучок
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Базилік відправляємо у чашу блендера і вливаємо оливкову олію. Далі відправляємо в чашу блендера почищені кедрові горішки та зубчик часнику. Все ретельно подрібнюємо до однорідності. Отриману масу солимо за смаком і додаємо сюди подрібнений твердий сир. Знову все подрібнюємо блендером до однорідності.
Соус «Песто» готовий!
Помідори «Чері» розрізаємо навпіл. Відправляємо їх у глибоку тарілку, в якій будемо розмішувати салат. Сир «Моцарела» обов’язково повинен бути у вигляді маленьких кульок, додаємо у тарілку з помідорами. Усі інгредієнти солимо, перчимо та поливаємо оливковою олією.
Кількість солі, чорного меленого перцю та олії залежить від ваших смаків.
Пучок руколи і декілька листочків базиліку відправляємо в тарілку з усіма інгредієнтами. Ретельно все перемішуємо.
Викладаємо салат у красиву тарілку і поливаємо соусом «Песто».
Смачного.
Радіо Трек: НОВИНИ