Салат «Різдвяний вінок» — легка страва на свята з яскравих продуктів, яку можна приготувати за 10 хвилин
Салат стане окрасою столу
Салати у вигляді вінка завжди користувалися популярністю. Вони прикрашають стіл і можуть бути або ситними, або дуже легкими, практично дієтичними.
За своєю свіжістю та легкістю «Різдвяний вінок» дуже нагадує салат «Цезар».
Інгредієнти:
- Салат мікс - 300 г
- Бекон - 100 г
- Томати чері - 100 г
- Моцарела міні - 100 г
- Яйця перепелині - 5 шт.
- Оливки - 50 г
- Бальзамічна глазур - на смак
Яйця зварити, почистити й розрізати навпіл.
Бекон обсмажити на великому вогні 1-2 хвилини. Дати охолонути.
Мікс зелені викласти по колу великої тарілки. Розкласти нарізані чері, потім кульки моцарели, яйця, оливки.
Полити бальзамічним кремом до смаку.
Джерело: Шуба
Радіо Трек: НОВИНИ