2 хвилини — і м’яке. Як зробити авокадо стиглим і смачним, якщо купили незріле

В авокадо дуже багато корисних речовин

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Заморський плід авокадо набув неабиякої популярності в Україні. І недарма, адже в авокадо велика кількість корисних речовин та жирів. Найсмачніше – м’яке авокадо, але знайти таке на прилавку не завжди виходить, часто «алігаторева груша» буває твердою.

Проте є лайфхак, який допоможе вам зробити авокадо м’яким.

Як зробити авокадо стиглим і смачним за 2 хвилини

Коли авокадо нестигле, воно гірке та несмачне. Такий плід зіпсує страву й настрій, а тому їсти його точно не варто. Однак не поспішайте його викидати. Вам допоможе простий лайфхак з мікрохвильовкою.

Візьміть авокадо та розріжте його навпіл. Кісточку потрібно вийняти. Потім загорніть кожну з половинок авокадо у харчову пластикову плівку, яка придатна для нагрівання у мікрохвильовій печі.

Помістить замотані половинки у піч, увімкніть таймер на дві хвилини та зробіть температуру нагрівання високою.

 

Коли авокадо прогріється, дайте йому трохи охолонути й покладіть плід у холодну воду, це зупинить процес нагрівання м'якоті й вона не звариться.

Після цього можете сміливо куштувати плід. Авокадо стане м'яким, смачним та дуже стиглим. Завдяки цьому ви легко зможете приготувати гуакамоле або тости, також плоди можна додавати у смузі та салати.

Джерело: rbc

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень