Саакашвілі зустрівся з кинутою дружиною Сандрою Рулофс і назвав її «головним кохання свого життя» (ФОТО)

Політик також публічно визнав, що завдав їй болю

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі вперше за два роки зустрівся зі своєю дружиною Сандрою Рулофс. Це трапилося у грузинській лікарні, де він лікується, перебуваючи під вартою.

Цікаво, що після цієї зустрічі, 28 вересня, Саакашвілі присвятив своїй дружині зворушливий пост у Facebook.

«Сандра – найдобріша й найрозумніша жінка, з якою я, на щастя, був знайомий. Я досяг стільки всього, за що маю бути їй вдячний.

 

Ми виховали двох синів – патріотів Грузії, один кращий за іншого.

 

Сандра залишається головним коханням мого життя, тому що вона була дуже великою історією кохання й важливою частиною мене самого», – написав він.

Фото з ФБ-допису Саакашвілі про Сандру Рулофс

Саакашвілі зазначив, що завдав болю матері своїх синів, і пообіцяв зробити все, щоб їх підтримати.

Свій пост він опублікував через два дні після того, як Рулофс відвідала його у грузинській лікарні вперше з моменту ув'язнення Саакашвілі та оголошення про його роман із українською парламентаркою Єлизаветою Ясько.

«Мені знадобилося цілих два роки, перш ніж я виявилася психологічно досить готовою й упевненою, щоб піти й відвідати Мішу під вартою.

 

Після тривалої зустрічі й відвертої розмови можу сказати, що ми вже не разом. Бажаю йому свободи, здоров'я і щастя», – написала вона після зустрічі з ним.

Сандра Рулофс

Нагадаємо:

  • Міхеіл Саакашвілі перебуває в Грузії під вартою у пенітенціарному закладі з осені 2021р.
  • Невдовзі після затримання політика Єлизавета Ясько – депутат ВРУ – опублікувала відео на своїй сторінці, яке вона з коханим записала перед його виїздом до Грузії. На відео вони зізнаються, що мають стосунки.

  • Сандра Рулофс – дружина експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі. 1968 року народження.
  • Вони познайомилися у 1993 році.  Про своє розлучення подружжя офіційно не повідомляло. У пари двоє синів: Едуард (1995) і Ніколоз (2005).
  • Рулофс все життя займається благодійною та освітньою діяльністю. Говорить сімома мовами: рідною нідерландською, а також французькою, англійською, німецькою, мінгрельською, грузинською та російською мовами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень