Саакашвілі вперше показав маленьку донечку: гляньте яке миле дитя (ФОТО)

Усі враз заговорили про коханок МІХО

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі 31 грудня повідомив у Facebook, що має маленьку дочку, яку звати Еліс-Марія Саакашвілі.

Як зрозуміло з контексту, йдеться про позашлюбну дитину, про якої раніше не повідомлялося:

«Це перший рік, коли на екрані телевізора зі сцени виступить найменша учасниця новорічного концерту телеканалу Mtavari Arkhi Еліс-Марія Саакашвілі.

 

Моя мила дівчинка й молодша дочка».

Саакашвілі не називає імені матері своєї доньки, однак, як пише «Інтерфакс-Україна», йдеться про грузинську співачку Софо Ніжарадзе, яка в червні 2020 року народила від політика дочку.

Видання «Грузія Online» повідомило, що разом із дитиною співачка проживала у США, проте повернулася до Грузії в жовтні, невдовзі після затримання Саакашвілі.

Ніжарадзе 36 років.

Софо Ніжарадзе -- праворуч

Сам Саакашвілі вважає, що наступний рік стане роком змін, а почувається він фізично слабким, але «морально мужнім», пише Гордон

«Боротьба за свободу Батьківщини й гідне майбутнє нашого народу триває!

 

Проте сьогодні хочеться відкласти все на наступний рік», – додав 54-річний політик.

Тим часом українські видання кинулися досліджувати хоча б поверхневу геніалогію коханок Міхо.

Зокрема, про це пише Оbozrevatel.

СВОЇХ «БУВШИХ» ВІН ТРИМАЄ У США?

У 2011 році ЗМІ писали про зв’язок Саакашвілі зі співачкою-початківицею із Закарпаття Іванною Мелай.

Уперше Іванна та Міхеїл зустрілися нібито у Сванетії (історична гірська область на північному заході Грузії) під час урочистого відкриття нової курортної інфраструктури у Местії.

Іванна Мелай з українського Закарпаття

Незабаром після цього Мелай переїхала жити до Грузії, де продовжила кар’єру співачки та телеведучої на телеканалі «ПІК».

Із приходом до влади опозиції телеканал закрили. Нині Іванна живе у Чикаго.

Іванна Мелай тепер мешкає у Чикаго

Іншу українську супутницю Саакашвілі «знайшов» уже в Одесі. Нею стала модель Ганна Пенчева, перша віцеміс конкурсу краси Miss Teen Ukraine 2009.

Ганна Пенчева

Наприкінці серпня 2015 року Пенчеву тимчасово призначили головою пресслужби Головного управління МВС в Одеській області, що викликало резонанс, адже дівчина не мала навіть журналістської освіти.

Цю дівчину антикорупціонер Саакашвілі призначив прес-серетарем Поліції

За даними ЗМІ, з Оленою Бурчак Саакашвілі познайомився у Києві на елітній вечірці. Короткий роман нібито почався в смс-листуванні, а продовжився під час подорожі до Монако.

Олена Бурчак

Олена не приховувала стосунки з політиком, у подробицях коментуючи їх, зокрема російським виданням та блогерам.

У жовтні 2017 року блогер Мирослав Олешко розповів, що, за інформацією з його надійних джерел, Саакашвілі зустрічається з 31-річною харків’янкою Катериною Рощенко.

Міхеїл та Катерина нібито зняли тоді номер у найдорожчому готелі Києва Fairmont, де їх і помітили.

Також Саакашвілі приписували стосунки з активісткою його партії «Рух нових сил» у Дніпрі Оленою Лопес-Івановою. При цьому вона була дружиною одного із партійних керівників Дніпропетровщини Мігеля Лопеса.

Нібито Міхеїл запросив Олену до Києва «на партійне стажування», і вона ночувала у його

Останнім часом Саакашвілі жив у цивільному шлюбі з народною депутаткою від партії «Слуга народу» Єлизаветою Ясько, молодшою за нього на 22 роки.

Контекст:

  • Саакашвілі у 2004–2013 роках обіймав посаду президента Грузії. Невдовзі після того, як пішов із поста президента, він покинув країну. У Грузії проти нього порушили кілька кримінальних справ, його підозрюють у зловживанні владою та переслідуванні політичних опонентів. Сам Саакашвілі кримінальні справи називав політично мотивованими.
  • У 2015–2016 роках Саакашвілі очолював Одеську облдержадміністрацію. Він набув українського громадянства у травні 2015 року, а в липні 2017-го втратив його. У травні 2019 року президент України Володимир Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство.
  • Саакашвілі з 1993 року був одружений із громадянкою Нідерландів Сандрою Рулофс. У пари двоє синів: Едуард (1995) та Ніколоз (2005).

  • Нині в політика стосунки з народною депутаткою від партії «Слуга народу» Єлизаветою Ясько. Публічно про них стало відомо 1 жовтня 2021 року, у день затримання Саакашвілі у Грузії.
  • Тоді Ясько опублікувала відео, на якому вони із Саакашвілі розповідають, що «люблять одне одного і підтримують».
  • Після появи відео Рулофс написала пост на підтримку політика, але зазначила, що зміст відео був для неї «несподіваним», а форма – «абсолютно неприйнятною».

  • І Саакашвілі, і Ясько стверджують, що їхні стосунки почалися тоді, коли вони вже були вільними.
  • «Я хочу заявити, що всі мої попередні стосунки завершено. І вже багато місяців тому я і Ліза Ясько поєднали наші долі. Ми давно живемо разом, як родина з повноправних партнерів. Це велика історія кохання», – зазначив Саакашвілі і закликав усіх поважати їхнє особисте життя та приватність Рулофс, до якої він ставиться «з глибокою прихильністю та повагою».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень