«Михайло Саакашвілі повернеться. Не зможе не повернутися, бо… закоханий у наш борщ» (с)

«Офіс простих рішень та результатів» ошелешив заявою

Як відомо, Міхеїл Саакашвілі до останнього часу очолював при нинішній владі достатньо дивну структуру, яка має назву «Офіс простих рішень та результатів».

Важко згадати хоч одне якесь просте та результативне рішення, але... вчора, коли Міхеїла Саакашвілі арештували у Грузії, його колеги таки змогли підірвати інформаційний простір несподіваною заявою.

У себе на ФБ-сторінці вони виклали ось такий текст:

Щоб розставити всі крапки над «і».

 

Сьогодні Михайло Саакашвілі повернувся до Грузії. І був затриманий.

 

Нагадаємо, найуспішнішого реформатора світу звинувачують у розтраті/привласненні п’яти піджаків. Ці обвинувачення не визнала жодна країна світу, окрім Росії та Грузії.

 

Для нас такий крок Лідера не став несподіванкою. Кілька днів тому Михайло Саакашвілі зібрав нашу невелику команду та повідомив про свої плани.

 

Звісно ж, ми не в захваті. Тому що країна, в якій прагнуть позитивних змін, не захоче відпускати такого Реформатора, як Михайло Саакашвілі. Проте є два «але».

 

Перше: 2 жовтня у Грузії вибори. Завтра Грузія має унікальний шанс повернутися на шлях розвитку та успіху (куди її і привів Михайло Саакашвілі). У ці дні Михайло обрав бути там, де він зараз вкрай потрібен.

 

Друге: Ми не прощались. І не збираємось. Ми продовжуємо працювати.

 

За останній рік ми змогли налагодити чітку роботу нашого Офісу, у нас є досягнення, спільна мета та ще більш амбітні плани.

 

Михайло Саакашвілі побудував роботу офісу так, що незалежно від його місцеперебування, ми працюватимемо для просування швидких реформ в Україні.

 

А ще ми переконані, що дуже скоро Михайло Саакашвілі повернеться. Не зможе не повернутися, бо він… закоханий у наш борщ.

 

Працюємо далі. Без паніки. Все в штатному режимі. І так, все буде Україна!

Відео "Європейської правди"

СААКАШВІЛІ РОЗПОЧАВ ГОЛОДУВАННЯ?

Тим часом «Європейська правда» повідомляє, що Саакашвілі оголосив голодування.

Про це заявила омбудсмен Ніно Ломджарія, повідомляє «Ехо Кавказу». Ломджарія відвідала політика в пенітенціарній установі №12 у місті Руставі, куди експрезидент був доставлений після затримання.

«Що стосується оголошення голодування, то він не згоден з винесеними щодо нього обвинувальними вироками і вважає себе політичним в'язнем.

 

Він просить зустрічі з консулом України», - повідомила Ломджарія.

Саломе Зурабішвілі

НІЯКОГО ПОМИЛУВАННЯ?

Тим часом президентка Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що ніколи не помилує Саакашвілі. Ось як її відеозвернення цитує грузинське видання SOVA:

«Перш за все, хочу подякувати правоохоронним органам за високий професіоналізм.

 

Держава та її інститути не впали, а, навпаки, зміцніли. Кордон, територія, порядок і закон знаходяться під захистом.

 

Президенту країни не може бути приємно, коли президента країни заарештовують перед камерами, але цього вимагає закон та верховенство закону, перед законом усі рівні.

 

Сьогодні багато хто задається питанням, чи планує президент його помилувати. Відповідь одна, проста і остаточна.

 

Ні та ніколи».

Вона також назвала режим Саакашвілі в Грузії таким, який «розтоптував права людини, вільний бізнес і закон».

Каха Кучава

УКРАЇНА ПРОТЕСТУВАТИ НЕ БУДЕ?

При цьому Голова парламенту Грузії Каха Кучава вважає, що арешт експрезидента Грузії, громадянина України Міхеїла Саакашвілі не зможе загострити відносини між Україною і Грузією:

«Що стосується відносин з Україною, одна людина не зможе загострити україно-грузинську братську дружбу, яка завжди відрізнялася підтримкою один одного, як у горі, так і в радості.

 

Що ж стосується цього конкретного випадку, мова йде про факт, про який протягом років говорила влада Грузії, коли громадянин іншої країни, в даному випадку громадянин України, втручався у вибори, в цілому політичне життя Грузії, і в зв'язку з цим занепокоєння виражалося і з їхнього боку».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень