Не могла чути його голос: дочка Кузьми Скрябіна вперше розповіла, як пережила горе (ФОТО/ВІДЕО)

Єдина дочка Андрія Кузьменка каже, що їй все ще боляче через втрату батька

[media=196651]

Дочка Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) вперше після смерті батька дала велике інтерв'ю. Зараз Марії-Барабарі 22 роки, вона закінчила Національний медичний університет імені А. А. Богомольця за напрямком дерматологія та вчиться в інтернатурі.

В інтерв'ю програмі «ЖВЛ» Барбара розповіла, як пережила смерть батька, познайомила з коханим чоловіком і розсекретила, чому зважилася на настільки ранній шлюб.

Дівчина каже, що день, коли сталася трагедія, пригадати не може, бо її наче як «виключило».

«Я була тоді на першому курсі, це саме йшла сесія і я пригадую, що мене постійно тримали на медикаментах. А вони притуплюють пам'ять. Так, що я навіть не можу пригадати до кінця, що відбувалося в ті дні».
 

Барбара каже, що відчувала депресію досить довго. Вийти з неї допомогли власне: кохання, одруження та відкриття кав’ярні зі слоганом «Місце щасливих людей».

Кав'ярня прикрашена ексклюзивними фото Кузьми Скрябіна

Це класична кав’ярня з круасанами, але в ній усе нагадує про Кузьму, бо він завжди мріяв створити щось подібне, - каже донька.

Барбара каже, що тато завжди мріяв наприкінці своєї музичної кар'єри відкрити заклад, в якому він міг би спілкуватися з людьми.

Дівчина продовжує навчання в інтернатурі, а ось її чоловік Віктор вирішив присвятити себе бізнесу, залишивши намір стати хірургом. Перед тим, як одружитися, вони жили разом протягом двох років, а весілля намагались зіграти в 2019-му, щоб не переносити одруження на високосний рік.

Вони одружилися поспіхом у 2019, щоб не одружуватися у високосному 2020-му

Барбара каже, що дерматологом вирішила стати через власні проблеми зі шкірою. А ось батько був шокований, коли вона висловила намір присвятити себе медицині. З усім тим Кузьма сказав, що у всьому буде підтримувати доньку.

«Ми були дуже близькими. Весь час, коли він був вільний від зйомок і концертів, ми були разом. Ми дуже багато подорожували і час разом був завжди активним», - говорить Барбара.

Дочка Кузьми згадує, що він був найкращим батьком, який тільки міг бути. День, коли батько загинув, Барбара майже не пам'ятає. Вона каже, що не очікувала, що смерть батька викличе таку скорботу в суспільстві.

«Я була довгий період часу в депресивному розладі. Я була на заспокійливих і транквілізаторах, тому багато чого не пам'ятаю», - зізналася Барбара, додавши, що в боротьбі з депресією їй допомогли фахівці.

Барбара та Віктор

Дівчина каже, що їй досі важко. Вона довгий час не могла навіть чути голос тата по радіо або в якому-небудь громадському місці.

Барбара сподівається, що батько нею пишався б.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень