Рулет з омлету (РЕЦЕПТ)
Ми з вами приготуємо рулет із омлету з сирною начинкою.
Гості будуть здивовані, наскільки гармонійно ви підібрали усі інгредієнти цієї страви і створили божественну закуску.
Інгредієнти
Яйця 6 шт.
Майонез 250 г.
Пшеничне борошно 1 ст. л.
Сир твердий 150 г.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Рослинна олія 1-2 ст. л.
Плавлений сир 3 шт.
Часник 3 шт.
Кріп за смаком
Плавлені сирки обов'язково заморозити. Це необхідно для того, щоб їх було легше натирати на тертці.
В глибоку тарілку вибиваємо усі яйця і збиваємо їх міксером. В яєчну масу додаємо 150 грамів майонезу, сіль та перець. Знову все змішуємо міксером. У збиту суміш додаємо просіяне через сито пшеничне борошно. Перемішуємо.
Далі в яєчно-майонезну масу натерти на дрібній тертці твердий сир. Щоб рулет вийшов більш ніжним, потрібно використовувати не твердий, а напівтвердий сир.
Деко для випічки повністю застеляємо пергаментним папером і ретельно змащуємо соняшниковою олією.
Виливаємо тісто і відправляємо тісто випікатися у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці впродовж 10-15 хвилин.
У цей час на дрібній тертці натираємо підмерзлі сирки. Додаємо сіль, перець, подрібнений кріп, а також пропущений через прес часник. Перемішуємо ці компоненти з майонезом.
Охолоджений омлет на пергаменті змащуємо сирною начинкою. Акуратно, повільно та ретельно замотуємо рулет. На цьому етапі важливо не поспішати і правильно замотати рулет, щоб він не поламався. Сформований рулет кладемо швом донизу на пергаментний папір, в якому загортаємо нашу закуску. Відправляємо цю смакоту в холодильник приблизно на одну годину.
Нерівні краї рулету відрізаємо. Нарізаємо красивими тоненькими порційними шматочками. Викладаємо закуску на красиву сервірувальну тарілку і подаємо до столу.
Нехай смакує!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ