Рух Соборною у Рівному знову обмежать

Вулицею міста треба буде їздити за графіком, як це було раніше

Найближчим часом рух Соборною у Рівному знову буде обмежено. Головною вулицею міста треба буде їздити за графіком, як це було раніше, до ремонту аварійного мосту на Степана Бандери. Тобто, приватний транспорт зможе пересуватися центром лише у вечірню та нічну пору. Про це розповів міський голова Рівного Володимир Хомко:

- Проведу нараду на Соборній. Якщо якихось робіт, які б заважали просуванню по Соборній, тобто машина поперек ставала, не буде, то зразу і обмежимо.

Нагадаємо, що вулицю Соборну відкрили для руху усіх транспортних засобів наприкінці серпня, оскільки велися ремонтні роботи мосту на вулиці Степана Бандери. Основний етап ремонтних робіт завершили 20 вересня, тоді ж рух мостом відновили. Соборна ж досі лишалася відкритою для всіх видів транспорту

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень