Розвідка США повідомила про найближчі плани путіна

Війна в Україні може затягнутися

З невідповідністю між його амбіціями та поточним потенціалом російських військових стикається путін. Тому наступний його крок важко буде передбачити. 

Про це заявила директор національної розвідки Авріл Хейнс під час виступу учора, 10 травня, на сенатському комітеті збройних сил.

Ситуація на місцях може підвищити ймовірність того, що президент путін вживе більш рішучих заходів, включаючи введення воєнного стану, переорієнтацію промислового виробництва чи потенційно ескалацію воєнних дій.

Також Хейнс зазначила, що навіть якщо російські війська досягнуть успіху на Донбасі, це не закінчить війну. Бо путін

хоче захопити Донецьку та Луганську області, взяти під контроль місто Херсон та потенційно розширити сухопутний шлях у невизнане Придністров'я.

Але для шляху до Придністров'я потрібно буде провести повну мобілізацію всередині Росії, чого досі путін не зробив.

Щодо застосування путіним ядерної зброї, то розвідка США у це не вірить. Так само як і в можливість закінчити найближчим часом війну шляхом переговорів. 

Джерело: Українська правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень