Україна змінює цілі у війні. Кулеба розповів деталі

Перемога на Донбасі дасть можливість звільнити усі захоплені території

Наразі від битви за Донбас очікують звільнення всіх окупованих територій. Україна змінює цілі у війні, розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в інтерв'ю Financial Times.

У перші місяці війни Україна бачила перемогу, як відтіснення військ ворога до позицій, які вони займали до 24 лютого. Тепер у битві за Донбас країна хотіла б звільнити усі свої території, окуповані Росією. Втім переговори також не виключають.

Якщо ми будемо досить сильні на військовому фронті та виграємо битву за Донбас, що буде вирішальним для подальшої динаміки війни, то, безумовно, перемога для нас у цій війні буде звільненням решти наших територій, - сказав Кулеба.

До того ж поразка росії дозволить Україні знову відкрити свої чорноморські порти та відновити експортну економіку. Кулеба сподівається, що західні партнери продовжать підтримку України й нададуть сучасну зброю для боротьби проти загарбників.

Джерело: novyny.live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень