Рожевий манікюр: 5 ідей для натхнення навесні-2024 (ФОТО)

Глазурований, омбре, з хвилястими лініями, френч, квітковий

Глазурований

Якщо просто однотонний рожевий дизайн видається вам нецікавим, а дрескод на роботі не дозволяє проявити всю повноту вашої фантазії, зробіть глазурований (хромований) манікюр. З ним нігті виглядатимуть елегантно і витончено. 

Омбре

Ще одна ідея урізноманітнити модний цього сезону рожевий манікюр - це зробити градієнтний дизайн, який ще називають «омбре». Але зробіть його не традиційно: розтягуючи колір по нігтю. А розтягніть колір від нігтя до нігтя. Для цього вам потрібні будуть відразу кілька кольорів лаку. 

 

З хвилястими лініями

Хвилі рожевого кольору чи кількох відтінків рожевого на нігтях - ще один цікавий варіант дизайну. Робити такий манікюр можна на прозорому, білому або рожевому тлі. Цікаво виглядає також поєднання рожевих хвиль з червоними. 

Нестандартний френч

Тут є де розгулятися фантазії. Можна зробити рожеві кінчики нігтів, але не прості, а з ефектом омбре. «Усмішку» нігтя також можна виконати кількома кольорами: приміром, білим, золотистим та рожевим. А особливо ефектно виглядатиме френч, де половина кінчика нігтя - рожева, половина - червона чи зелена.  

Квітковий

Дрібні рослинні елементи на рожевому тлі виглядатимуть ніжно і по-весняному. Особливо, якщо і тло, і квіти виконати у ніжних пастельних відтінках. 

За матеріалами apostrophe.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень