Однотонний манікюр: 6 наймодніших кольорів весни-2024 (ФОТО)

Сірий, ніжно-рожевий, відтінки блакитного та інші

Сірий

Спокійний сірий колір - аж ніяк не нудний і не непомітний. Він допоможе створити красивий лаконічний дизайн, який поєднається практично з будь-яким вбранням і буде доречним у будь-якій обстановці. 

Кораловий

Соковитий кораловий колір - ще один тренд цієї весни. Головне підібрати відтінок, який вдало поєднається з кольором шкіри рук. 

Ніжно-рожевий

Цей колір не виходить з моди. А ще виглядає по-весняному свіжо і романтично. Підійде майже до всього вбрання, за винятком надто яскравих кольорів.

Лавандовий манікюр

Ще один весняний колір - лавандовий. Його люблять за ніжність і спокій. Якщо просто однотонне покриття вас не приваблює, зробіть його глазурованим, або, як ще його називають, хромованим. 

Блакитний манікюр

Блакитний манікюр уже називають одним із головних трендів весни 2024 року. Можна вибрати світлий відтінок гель-лаку, який нагадуватиме ясне небо чи морську блакить. Такий нейл-арт буде гарно виглядати на нігтях будь-якої довжини та форми.

Зелений 

Також можна поекспериментувати із зеленими відтінками манікюру. Навесні, як правило, користуються популярністю кольори, що нагадують колір молодої трави та інших рослин. А якщо ви любите більш насичені, вибирайте смарагдовий гель-лак.

За матеріалами apostrophe.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень