Чому гель-лак погано тримається на нігтях

Пояснення від майстрів нейл-арту

Погана якість матеріалу

Одна з популярних причин, чому гель-лак може відлущуватися, — низька якість матеріалу. Нерідко майстри використовують декілька гель-лаків різних брендів. При цьому однакові на перший погляд засоби можуть кардинально відрізнятися за стійкістю. А якщо ще й ви не дуже бережете покриття і працюєте без рукавичок, то після активного прибирання, манікюр може виглядати не дуже свіжим. 

Забагато шарів покриття

Жінки нерідко вважають, що, чим більше шарів використано під час нанесення покриття, тим довше протримається манікюр. Насправді, це міф. Кілька шарів будуть триматися на кілька днів менше. Адже зчеплення між шарами набагато нижче, ніж між лаком і нігтьовою пластиною. Намагайтеся просити майстра підібрати гель-лак з високою пігментацією, щоб була можливість нанести лише один або два шари.

Погане знежирення

Напевно, кожна прихильниця гель-лаків знає, що перед покриттям необхідно провести якісне знежирення нігтьової пластини. Важливо пам’ятати — склад наноситься не на нігтьову пластину, а на серветку, за допомогою якої очищається ніготь. Звичайний ацетон у цьому випадку не підійде, необхідно скористатися спеціальною рідиною, проте деякі майстри хитрують і використовують саме ацетон, через що покриття починає сповзати.

За інформацією womanlife.kyiv.ua

 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: манікюр
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень