Розчленування жінки на Київщині: убивцею виявився колишній слідчий Генпрокуратури (ФОТО/ВІДЕО)

Спливли нові подробиці моторошного вбивства

Підозрюваний у жорстокому вбивстві та розчленуванні своєї 39-річної співмешканки Петро Бігун раніше працював слідчим у особливо важливих справах у прокуратурі Києва, а потім – у Генеральній прокуратурі України.

Він засвітився у рейдерському захопленні ТРЦ у Львові та зв'язках із чиновником СБУ часів Януковича.

Підозрюваний працював у прокуратурі

Підозрюваний у жорстокому вбивстві 39-річної Ольги Давиденко Петро Бігун у минулому не лише знімався у телешоу «Одруження наосліп» на каналі 1+1, а й працював слідчим у Київській прокуратурі, а потім у Генеральній прокуратурі.

Але, як розповіли джерела у правоохоронних органах, ще бувши слідчим в особливо важливих справах прокуратури Києва, Бігун запам'ятався своїм жорстким і навіть «скотським» ставленням до підозрюваних. Після 2014 року він та низка інших слідчих столичної прокуратури перейшли на роботу в Генпрокуратуру.

Також Бігун засвітився у «п'яній» ДТП у грудні 2016 року. За даними спільноти у Facebook «Київ Оперативний», слідчий Генпрокуратури Петро Бігун їхав п'яним за кермом Mercedes разом із дівчиною.

Його автомобіль перекинувся і врізався у дерево. Пасажирку забрали до лікарні. А тест показав, що у крові слідчого було 1,68 проміле алкоголю.

Однак покарання за ДТП Бігун так і не отримав.

У 2017 році, за даними сайту «Наші гроші», Бігун став новим власником великого торговельно-розважального центру «Victoria Gardens» у Львові. У львівському ТРЦ тоді заявили, що це була рейдерська атака, внаслідок якої новим власником компанії засновника ТРЦ «Фенікс-Капітал» став Петро Бігун.

А незадовго до цієї рейдерської атаки Бігун ще й отримав у подарунок квартиру, а також позичив 1,85 млн гривень у генерал-майора СБУ Дмитра Білоуса.

 

За часів Януковича Білоус працював заступником начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю в СБУ.

Пізніше слідчого з органів прокуратури було звільнено, як він писав на своїй сторінці – сам написав заяву примусово-добровільно.

А вже 2019 року колишній працівник прокуратури отримав посвідчення адвоката, однак у реєстрі адвокатів України його немає.

Також відомо, що Бігун родом із Росії, із Краснодарського краю. На його сторінці у соцмережі зазначено, що навчався він у військовому ліцеї у Донецьку.

Ходив по вугіллю і пробував сили в політиці

Після закінчення кар'єри прокурора Бігун вдарився в заняття йогою, ходив по цвяхах і вугіллю. Вів тренінги, називав себе коучем.

А потім вирішив спробувати сили у політиці. Безуспішно балотувався до парламенту по 222-му округу в Києві. Потім проривався до Київради у списку «Правого сектору». Заради політики влаштовував акцію на Майдані, де сам сидів у наметі та закликав до миру у всьому світі.

Зі своєю жертвою Ольгою Давиденко він познайомився у лютому цього року. Ольга приїхала з Польщі, де навчалася та освоювала також різні практики. На своїй сторінці вона популяризувала ароматерапію, писала, що захоплюється йогою, здоровим харчуванням.

За словами знайомих, буквально за тиждень після знайомства Ольга переїхала жити до Бігуна. Про свої стосунки з ним вона нічого не розповідала. Лише казала, що щаслива. Знайомі зазначають, що вона була дуже душевною людиною.

Однак усе скінчилося трагедією. Знайомі досі не можуть повірити, що Оля опинилась у руках такого садиста.

За даними слідства, Бігун задушив жінку. А щоб приховати сліди злочину, розчленував тіло і розкидав його в різних куточках під Києвом.

 

Спочатку слідчі виявили в Обухівському районі валізу з жіночими кінцівками та частиною хребта.

 

А у квартирі Бігуна під час обшуку в морозильній камері виявили вирізані органи жінки.

За словами юристів, яким доводилося стикатися з Бігуном, підозрюваний погано вчив криміналістику, попри те, що багато років працював слідчим. Залишив безліч слідів. Наприклад, з пальців жертви слідчі зуміли отримати відбитки, встановити паспортні дані жінки. А потім вийти на її контакти та зв'язки. Потім поліції не склало труднощів вийти на можливого злочинця.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень