Під Києвом знайшли зомбі-методичку окупантів для спілкування з цивільними – що в ній (ФОТО)

Російським солдатам наказали звинувачувати у всьому українців

Волонтерка Меланія Подоляк опублікувала методичку російських окупантів щодо спілкування з населенням, знайдену в Київській області після відступу окупаційних військ. Російських військових вчили звинувачувати в усьому українську владу та перекладати відповідальність на самих місцевих жителів.

Фотографії методички з'явилися в телеграм-каналі «Оперативний ЗСУ».

Методички були написані задля того, щоб російські військові могли вибудовувати вигідну для Кремля комунікацію із місцевим населенням. Там є такі головні меседжі:

  • ми всі православні;
  • вас покинула українська влада;
  • скрізь злочинці й мародери, тому ми зі зброєю;
  • ми приїхали з гуманітарною місією.

Однак російські окупанти, вочевидь, навіть не намагались діяти відповідно до цих пропагандистських кремлівських методичок, оскільки вони були написані «складними» для сприйняття пересічного окупанта словами.

Замість того, щоб хоч якось намагатись виправдати своє вторгнення на територію України, російські окупанти безжально знущались з українського народу, ґвалтуючи жінок та дітей, жорстоко катуючи та вбиваючи людей, викрадаючи все з українських домівок. Такий тип «комунікації» найбільш зрозумілий для росіян - вбити, зґвалтувати, викрасти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень